cartoony blog kop photo weblogkop_7.jpg

vrijdag, september 21, 2012

Mee spelen in een De Ruyter strip?

Eppo voor KiKa

De stripmakers van Eppo maken zich klaar om van nummer 23, dat in november verschijnt, iets speciaals te maken. Het is namelijk ons 100ste nummer (wie had dat 4 jaar geleden durven dromen?) en een speciaal nummer vraagt natuurlijk om een speciale actie!
Daarom bieden we onze lezers de mogelijkheid om een cameo optreden te bemachtigen in de strips in Eppo. Van 21 tot en met 27 september kun je via de veiling van Catawiki bieden op een gastoptreden in je favoriete strip. Dat kan al vanaf 1 euro. De veiling duurt één week en geldt voor vrijwel alle lopende strips in Eppo.
De hoogste bieder voorziet ons daarna van een recente foto en de desbetreffende tekenaar gaat daarmee aan de slag.
Het geld dat met de veiling wordt verzameld, doneren wij aan de Stichting Kinderen Kankervrij, bij de meeste mensen beter bekend als KiKa. Als je niet wilt bieden op een rol, dan kun je KiKa ook direct steunen via de speciale knop op de veilingsite. Ook doneren wij 10 euro van elk Eppo-abonnement dat wordt afgesloten in de veilingweek.
KiKa helpt kinderen die kanker hebben door geld te werven voor onderzoek en diverse kinderkankercentra. Het is een stichting die wordt gesteund door veel bekende Nederlanders, waaronder Marian Mudder, John Jones, Irene Moors, André van Duin en Mart Smeets. Eppo sluit zich hier graag bij aan!


Klik HIER om mee te spelen in De Ruyter en HIER voor de andere EPPO strips.


Geen opmerkingen: